Дъщерята на Дими от Сленг“ изправи феновете си на нокти.

...
 Дъщерята на Дими от Сленг“ изправи феновете си на нокти.
Коментари Харесай

Едва не загина: Тежка болест покоси Дара

 Дъщерята на Дими от „ Сленг “ изправи почитателите си на нокти. Още предходната седмица изпълнителката написа, че е болна с висока температура, само че по този начин и диагнозата не стана ясна.

Тя се е чувствала извънредно, само че в този момент споделя, че е по-добре. Написа в обществената мрежа, че  към този момент пети ден е в болница. Не е подозирала, че положението й може да се окаже толкоз тежко. Певицата се чувствала срината както физически, по този начин и душевен. Тя споделя, че за жал скоро няма да може да се върне на сцената. Концертът й в Бургас е анулиран.

“Благодаря на всеки, който си е направил проект, купил си е билет и е чакал да се забележим. В мен тежат възприятие на виновност и горест, само че това е единственото решение. Нямам самообладание да дойдат по-добри дни и да съм здрава. Сега е значимо повече от всеки път да се погрижа за себе си, с цел да се върна допустимо най-скоро на сцената и да се забележим отново ". – написа Дара във фейсбук.

Още предишния вторник Дара заяви за дискомфорт. Тя сподели, че прави всичко допустимо да закрепи тялото си, само че несполучливо. Подържала доста висока температура, на която даже медикаментите не могли да оказват помощ.

Инфо: hotnews.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР